Renhold siden 2007

TJ Renhold ble etablert i 2007 under navnet Tang & Jacobsen. Vi er en totalleverandør av renholdstjenester for bedriftsmarkedet på Sørlandet.
I privatmarkedet er vi kjent som en kvalitetsleverandør på flyttevask.

Vår aller viktigste ressurs er selvsagt alle våre kunder, medarbeidere og samarbeidspartnere. Våre medarbeidere har lang erfaring innenfor sine arbeidsfelt og har alltid et smil på lur for å spre positiv energi til sine omgivelser.

 

Våre servicefolk er alltid i uniform med firmaets logo og bærer alltid ID-kort utstedt fra arbeidstilsynet hvor vi er registrert som offentlig godkjent renholdsvirksomhet.

 

TJ Renhold garanterer en tilfredsstillende leveranse. Om vi ikke oppfyller dette, vil vi kreditere den eller de deler av tjenesten som dere ikke er fornøyde med eller rette opp i manglene innen 24 timer. I våre kontrakter har vi som regel 3 måneders prøvetid, slik at dere får forsikret dere om at vi faktisk leverer det vi lover.

 

TJ Renhold jobber med en offensiv miljøpolitikk, både bakover mot industrien, og frem i vår egen interne verdikjede. Vårt utvalg av produkter er basert på markedets krav og bruker mønster, men vi vektlegger alltid miljøvennlige produkter. Våre krav gjenspeiler rådene fra den norske miljøbevegelsen og myndighetenes generelle retningslinje

FNs bærekraftsmål

Valget av oss som renholdsleverandør skal være basert på seriøsitet, kvalitet og bærekraft. Vi har satt oss som ambisjon å bidra til å oppfylle noen av FNs 17 bærekraftsmål. Med det ønsker vi å delta i en felles innsats med næringsliv og myndigheter for våre globale bærekraftsutfordringer.

Blant målene vi har satt oss finner du blant annet:

Bærekraftsmål 3

God helse og livskvalitet handler om å “sikre god helse og fremme livskvalitet for alle, uansett alder”.

Dette bidrar vi til gjennom å skape et godt inneklima i lokalene vi rengjør, samt at våre ansatte bruker riktig og moderne utstyr. HMS og gode rutiner sikrer bedre helse for kunden og ansatte.

 

Bærekraftsmål 8

Anstendig arbeid og økonomisk vekst handler om å “fremme varig, inkluderende og bærekraftig økonomisk vekst, full sysselsetting og anstendig arbeid for alle”.

Vi tar godt vare på våre ansatte gjennom ordentlig opplæring og gode vilkår. Alle våre medarbeidere har tarifflønn og en trygg arbeidsplass. For oss er ordentlighet viktigere enn stort overskudd.

Bærekraftsmål 12

Ansvarlig forbruk og produksjon handler om å “sikre bærekraftig forbruks- og produksjonsmønstre”.

Alle ledd i vår leveranse er basert på bærekraft. Dette stadfester seg i vår bruk av Svanemerkede produkter, miljøsertifiseringer, bruk av elektriske firmabiler og nyere metoder for vasking som inkluderer mindre forbruk av rengjøringsmidler. Vi skal være best på miljø

 

Se hva kundene sier om oss

Faksimile - positiv omtale i Agderposten 2. September 2021
Faksimile fra positiv omtale i Agderposten 2. September 2021

Hva kan vi hjelpe deg med?

Leave this field blank
Describe the assignment as best you can and you will hear from us. We answer your inquiry the same day or the following working day.

Bruk skjemaet til å få et uforpliktende tilbud eller bestille gratis befaring. Vi besvarer din henvendelse samme dag eller påfølgende virkedag.