Renhold kontor og butikk

Hos TJ Renhold setter vi vår ære i å tilby det beste renholdet – og det til en attraktiv pris. Vi gjør rent med omtanke, og vi utnytter vår omfattende erfaring og kunnskap for å gi dere den beste service og kvalitet.
Maskinvask

Ved større oppdrag bruker vi maskinvask. Vi har maskiner i alle mulige størrelser, tilpasset oppdraget i deres lokaler.

Skuring og boning

Skuring og boning bør utføres minst en gang i året. Ved å holde gulvene vedlike, vil man oppleve at renholds-graden etter utført renhold holder seg lengre. Gulvets levetid blir også betraktelig forlenget.

Matteservice

Vi leier ut matter i alle størrelser, vasker og bytter dem for deg. De fleste av våre kunder benytter seg av denne tjenesten, da dette er med på å opprettholde renholds-graden etter utført renhold.

Vindusvask

Innvendig og utvendig vask av vinduer ordnes i en fei med skikkelig utstyr. Vi har teleskop som kan vaske opp til 13.5 m uten bruk av lift. For dette renholdet bruker vi kun filtrert, purifisert vann uten tilsatt noen kjemikalier.

Vindusvask bør legges inn i arbeidsplanen ved oppstart av et nytt oppdrag.

Tepperens

På tiden med en tepperens? Vi anbefaler at dette gjøres 1 til 2 ganger i året alt etter hvor mye trafikk man har på området det gjelder. Vi kan også rense møbler.

Støvsuging

Mange nye kontorbygg bruker i dag tepper for å dempe blandt annet støy. Vi bruker godkjente støvsugere som bråker lite og har de beste filtrene. Hos noen kunder bruker vi idag også robotstøvsugere.

Baderomsutstyr

Vi tar gjerne ansvaret for innkjøp og påfyll av såpe / papir på toalettene. Vi kan også bytte ut gamle dispensere.

Se hva kundene sier om oss

Leave this field blank
Describe the assignment as best you can and you will hear from us. We answer your inquiry the same day or the following working day.

Bruk skjemaet til å få et uforpliktende tilbud eller bestille gratis befaring. Vi besvarer din henvendelse samme dag eller påfølgende virkedag.