Ukentlig renhold for Boligselskap

Hos TJ Renhold setter vi vår ære i å tilby det beste renholdet til en attraktiv pris. Vi leverer renhold til et stort antall boligselskap i Oslo / Akerhus og kan vise til svært gode referanser. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.
Ukentlig renhold

Ukentlig renhold av boligselskap. I tillegg til de standard ukentlige oppgaver, anbefaler vi at en årsplan for periodisk renhold utarbeides. På den måten har man mer kontroll både på renholdet og de årlige kostnadene.

Vindusvask

Innvendig og utvendig vask av vinduer ordnes i en fei med skikkelig utstyr. Vindusvask bør legges inn i arbeidsplanen ved oppstart av et nytt oppdrag.

Skuring og boning

Ved større oppdrag bruker vi maskinvask. Vi har maskiner i alle mulige størrelser, tilpasset oppdraget i deres lokaler.

Matte service

Vi leier ut matter i alle størrelser, vasker og bytter dem for deg. De fleste av våre kunder benytter seg av denne tjenesten, da dette er med på å opprettholde renholds-graden etter utført renhold.

Se hva kundene sier om oss

Leave this field blank
Describe the assignment as best you can and you will hear from us. We answer your inquiry the same day or the following working day.

Bruk skjemaet til å få et uforpliktende tilbud eller bestille gratis befaring. Vi besvarer din henvendelse samme dag eller påfølgende virkedag.