Trappevask og matter

Hos TJ Renhold setter vi vår ære i å tilby det beste renholdet – og det til en attraktiv pris. Vi gjør rent med omtanke, og vi utnytter vår omfattende erfaring og kunnskap for å gi dere den beste service og kvalitet.
Trappevask

Ukentlig renhold av boligselskap. I tillegg til de standard ukentlige oppgaver, anbefaler vi at en årsplan for periodisk renhold utarbeides. På den måten har man mer kontroll både på renholdet og de årlige kostnadene.

Matteservice

Vi leier ut matter i alle størrelser, vasker og bytter dem for deg. De fleste av våre kunder benytter seg av denne tjenesten, da dette er med på å opprettholde renholds-graden etter utført renhold.

Tepperens

På tiden med en tepperens? Vi anbefaler at dette gjøres 1 til 2 ganger i året alt etter hvor mye trafikk man har på området det gjelder. Vi kan også rense møbler.

Leave this field blank
Describe the assignment as best you can and you will hear from us. We answer your inquiry the same day or the following working day.

Bruk skjemaet til å få et uforpliktende tilbud eller bestille gratis befaring. Beskriv oppdraget så godt du kan så hører du fra oss. Vi besvarer din henvendelse samme dag eller påfølgende virkedag.